Kurs i vinterferien 2017

Vurderer du å søke studieplass hos oss og har lyst å se litt mer hva studiet går i? I vinterferien holder vi gratis kurs i maleri, for deg som er i tenkeboksen

En prøvesmak på skolen

Maleri

Vi vet at det er mange som er nysgjerrig på kunstfagskolen. Noen lurer på om skolen er noe for dem. Noen lurer på om de er flinke nok til å komme inn. Noen lurer på hvordan det er å være student på skolen vår, eller på hvordan miljøet er. Så nå er det altså mulighet til å finne ut a disse tingene. Kursene er for personer i alderen 17 – 25 år som er interessert i å søke studieplass hos oss. Man må ikke søke studieplass for å delta, men kursene er i hovedsak for den som vurderer dette.

Vi arrangerer to kurs som begge går over de to dagene mandag 20. og tirsdag 21. februar. Kursene går fra klokka 10.00 – 15.00. Begge kursene er gratis og vi stiller med utstyret og materialene som du trenger. Du melder deg på det kurset du har mest lyst å gå på i skjemaet under her. Vi har plass til maks 20 personer i hvert kurs, og det er først til mølla som gjelder. Når kurset er fullt er det fullt. I tillegg til å lære en hel del får du også muligheten til å stille oss spørsmål om ting du lurer på angående studiet og yrkesmuligheter, søknad og alt mulig annet.

Tegnekurs og malekurs

I år har vi valgt å sette opp ett kurs i maleri med billedkunstner Audun Alvestad og et kurs i tegning med vår tidligere student Ingrid Pettersen. Begge kursene fokuserer på å tegne eller male sammen og å lære noen triks om hvordan man går frem.

Audun Alvestad er en fargerik maler som kan mye om farger og oppbyggingen av maleriene. Kanskje starter maleriet med en idé eller en plan? Men svært ofte vokser bildene frem gjennom strøkene og fargene du legger på. Og hva betyr å bygge opp et bilde? Eller når vet man om et bilde er ferdig? Dette er samtaler som Audun drar kursdeltagerne med på. Vi bruker akrylmaling i dette kurset.

Blyanttegning MalinIngrid Pettersen er en tegner og hun har nylig hvert student hos oss. I dette kurset skal den første dagen brukes til å gjøre ulike tegneøvelser med blyant og den umulige/fascinerende kullstiften. Den andre dagen skal man få prøve seg på tegning med modell. Dette vil si at du gjennom kurset både fått prøvd ut tegnematerialer og utstyr, men du får også trent på observasjon og dette med å se og analysere.

Vi håper du vil finne kursene våre interessante og har lyst å melde deg på.

NB! Vinterferiekurset varierer fra år til år. Følg med på vår nettside og Facebookside for å få informasjon om kurs.