Åpen dag

Lørdag 3.mars blir det åpen dag på Kunstfagskolen. Der blir det mulighet til å se både studentarbeider og studenter i arbeid, og du kan prøve å lage montypier i grafikkverkstedet vårt.

Velkommen til oss

Vi åpner skolens dører fra kl 11 – 15 lørdag 3.mars. Velkommen til alle som er nysgjerrig, interessert, er selskapssyk, har spørsmål om studiet, søknad, og alt mulig annet.

I grafikksalen rigger vi til for trykking av monotypier. Dette er en tilsynelatende enkel grafisk teknikk, men som noen av våre kunstnere har tatt til fantastiske høyder. Dette skjer under veiledning av grafikker Randi Kristin Emblem. Noen av studentene våre vil også delta i dette. Det er fint å holde på med slike ting sammen med andre. Elles så serverer vi kaffe og kakao, mens vi småprater med gjestene våre.